Proficiat, VV!

Je hebt de weg naar @Zoom-2016 gevonden ...

 

Ben jij altijd al een fan geweest van het eerste uur? Stond jij stiekem elk jaar te wachten op de nieuwe editie? Niet getreurd! Jij kan deze zomer een best-off editie bestellen! Best-off? Wij hebben voor drie TOP @Zoomzakken ontwikkeld met inhouden van de voorbije jaren. Jij kan deze bestellen via de bestelknop bovenaan de pagina.

 

Dit jaar is het een ietwat specialer versie van onze @Zoomzak 2016. Waarom? Wij zijn momenteel op zoek naar een alternatief voor 2017 om de @Zoomzak te vervangen in zijn huidige vorm. Op die manier willen we de @Zoom-gedachte op vakantie en cursus aanwakkeren. Denk jij graag mee over een alternatief voor 2017? Je bent meer dan welkom op de nationale projectgroep @Zoom. Stuur een mailtje naar steven.vanmol@cm.be

 

Heb je niet genoeg aan één @Zoomzak en wil je graag meer exemplaren? Je kan hier alles downloaden, zelfs de inhouden van de afgelopen jaren! Wist je trouwens dat er dit jaar een andere slogan is voor onze @Zoomzak? Vakantie gedaan? Laat me dan niet in de kou staan! Neem me mee naar jouw thuis want daar hoor ik vanaf nu thuis.

 

What’s in de best-off editie 2016?

- De Eco Ronny: In deze zak vind jij ongetwijfeld jou ding! Ben jij even Chocotof als de zinspeelmug? Of ben jij die ecologische VV met zijn kwartetspel? En wat denk jij dan van het amusement d’orange zinspeelspel voor jouw monitoren?

- De Zinspeler: Ook hier krijgt de zinspeelmug jou te pakken! Samen met de zinspeeltegels hopen we jou wakker te schudden voor al het mooie om je heen. Maak jij je oude T-shirt ook graag tot leven? Dan geven wij je alvast tips mee in het recykleren.

- De Recycler: Jij gaat ongetwijfeld massa’s zinspelende ideeën halen uit de zinspeelmug. (On)gezond? Een activiteit rond gezonde voeding staat op jou te wachten. Ook hier krijg je tips om jouw kleren te recykleren.

Ga naar Kazou.be